Vilka är ni?

Ni läsare vet ju relativt mycket om oss på Aqipage. Men vi vet ingenting om er. Därför ber vi er så snällt att skriva lite om vem du är, hur gamal du är, om du rider hoppning eller dressyr (I EN KOMENTAR)? Valet är fritt ni bestämer själva! Skriv gärna varför ni väljer att läsa just våran blogg med :)
Skicka med länk till eran blogg så vi kan få läsa era med! Vi läser säkert flera av era bloggar redan. Men det är alltid kul o hitta nya att börja läsa ;) 

Kram // Ida och Jet


Kommentarer
Postat av: Alice

Är en 13 snart 14 årig glad chey som valt att blogga... älskar att skriva av mig, och tycker de är kul när andra följer ens liv. På min blogg skriver jag om lite allt möjligt, mycket hästar, rider just nu på ridskola 2 dar i veckan, och letar även medryttarhäst då de krånglade me min förra.



Tycker eran blogg är intressant och bra, läser den nästan varje dag :)

2012-01-12 @ 16:35:38
URL: http://connoz.blogg.se/
Postat av: Hannibannani

Jag är eran lätt coolaste och ballaste vän som äger allt och lite till. Är så grym så att det räcker och blir över.. Hoppas ni känner er ärade att ha mig som homie och som oootrogen läsare! LOVE

2012-01-12 @ 22:09:56
Postat av: Hannibannani

Jag är eran coolaste och lätt ballaste vän som äger allt och lite till. Är så grymt awesome så det räcker och blir över. Hoppas ni är ärade att ha mig som homie och som sjukt ooootrogen läsare! LOVE

2012-01-12 @ 22:12:38
Postat av: Johanna Rapp

Jag heter Johanna och är 12 (snart 13) år och rider på skogslotten. Jag läser eran blogg för ni gör intressanta och blandade inlägg :)

2012-01-13 @ 19:22:38
URL: http://johannaarapp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0