avslutningshoppningen

Helt död igår så orkade inte skriva hur det gick. Är egentligen väldigt trött nu med..

När vi kom fram till skogslotten började hon hoppa runt i transporten. Så fick lasta ur och skritta fram väldigt länge. Fjant som hon är tittade hon på allt och vid ett flertal tillfällen vände hon och försökte springa iväg för helt ofarliga saker som en skottkärra eller ett staket.. Så vart lite lagom arg på henne där o fick lite roliga blickar när vi snurrade runt varv på varv på stallbacken.

Red inte fram speciellt länge för ja ville gärna ha kval lite galenskap i henne. Hoppade lite o va lixom som vanligt. Stod emot lite. I 70 cm hoppade hon runt snällt. Ville dock knappt gå förbi kortsidan vid dommartornet vilket resulterade i att hon stannade en gång på hindret som hoppades emot den kortsidan. I 80 cm hoppade hon relativt normalt på de första hindrena. Tog ett kaninskutt över musen som vi varit o nosat på innan som uppfattades väldigt läskigt. Vid 5an tänkte jag trycka av henne lite tidigt men istället backadre hon av och trampade om och flög över hindret. Haha jag fattade inte förens några meter efter att hon faktist emot alla ods kravlat sig över utan att riva. De två sista hindrena flöt hon över och felfri i 80 cm :)
Elinore filmade lite men mitt misseskort är cp så i 70 cm kom bara halva banan med och i 80 cm missade den ett hinder. Men ni förstår nog.

Trotts att ja går på henne ganska mycket kan jag inte låta bli o inse hur glad hon endå vart över att få komma ut på något sånthär. Efter 10 år på en ridskola är detta något stort för henne att åka iväg själv och hoppa bland främmande hästar.

// Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0