Jet - Två hästar senare

Började med att rida Ville, i början av passet kändes det helt fel. Inte att Ville kändes dålig eller så, mest bara det faktum att jag red honom. Läskigaste och skummaste känslan, inte alls behaglig och kan inte beskriva det. Men efter några minuter försvan det som tur var. Han är mysig att rida.
Han kändes lite seg i början, men jag och Line tror att det kommer från fällningen, det rinner verkligen om honom. Hans päls ser hemsk ut, lång, tunn, smutsig och tuffsig. Som om vi inte borstar honom alls, men är typ tvärt om ;)
Tillbaka till passet, som sagt lite seg i början, men efter ett litet tag så kändes det bra. Ville har haft svårt att ställa igenom helt och ta stöd på yttertygeln, så dagens fokus låg på det. I skritten gick det så gjorde massor övergångar från skritt till trav, och för varje gång kunde jag hålla den fina formen i traven lite längre.
Utvecklade övningen med att lägga in galoppfattningar från skritt, sen sakta av till trav och sen skritt igen. Samma jobb där. Ville har superlätt för fattningar från skritt, och han tyckte även att det var kul.
Efter en kvarts borstning, och då ska ni tänka på att det försvann dubbelt så mycket igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0